MEDITOI TANSSI

JA

hyMyIlE

Hyppää ennen kokemattomaan, ota vapaapudotus vapaudentilaan ja sukella syvään itseesi meditaation, vapaan tanssin ja kasvojoogan avulla

ETENET OhJAUKSESSA

Hullaannu Vapaudentilaan kursseista ja koe ne juuri sinun tietäsi parhaiten palvelevassa ja avaavassa järjestyksessä.

Vapaudentilaan ohjelma

Vapaudentilaan kurssit on luotu ja kehitetty rakkaudella, kehon viisaudessa, hartaasti kiireettömyydessä - suuressa inspiraatiossa.

Ohjelmassa on tarjolla kolme kurssia.

Siksi niiden energia ja tunnelma luovat myös sinulle kiireettömyyttä, virtaavaa energiaa, annoksen huolettomuutta ja puhdasta innostusta.

Nämä kurssit ovat uniikkeja luomuksia, taideteoksia, joihin myös jokainen opiskelija on jättänyt kosketuksensa vuosien varrella.

Vapaudentilaan -ohjelmaan kuuluu 3 kurssikokonaisuutta: alkaen ihmisen henkisestä puolesta, kulkien läpi fyysisen kehon, sisäistä maailmaa ilmentäviin kasvoihin asti. #syvältäpintaan

ANTAUDU ohjaukseen ja koe lämpöä, aitoa inhimillisyyttä ja lempeää ravistelua.

KOET mielettömän kehon, avaran mielen ja

LÖYDÄT luontaisen vapautuneisuutesi.

Astu siis kurssien avulla virtaan itsessäsi ja nouse jälleen elinvoimaasi.

vapaudentilassa tanssiva henkilö

Aloita matkasi vapaudentilaan

kultainen grafiikka
meditaatio maailma
meditaatio-opettaja luonnossa meditoimassa

AIM - Aloita itsenäinen meditaatio

Henkisesti Vahvempi: näin hallitset mieltäsi ja toimintaasi

on ainutlaatuinen meditaatiotaidon ja henkisen kasvun koulutusohjelma, jossa omaksut aidon itsejohdetun meditaatiotaidon ja sen miten luot hyvän ja täyttävän suhteen omaan itseesi uudelleen.

Tutustu kurssiin
hymy maailma
kasvojoogakouluttajan kasvot

KIO Kasvojooga Intensiivi ohjelma

HYMY valmennus. Monipuolisissa kasvojen harjoitteissa yhdistyvät jooga, tietoisuustaidot ja lympha-tekniikat. Heittäydymme turvallisessa ilmapiirissä vapauttamaan kasvojen ilmeet tunteiden avulla.

Tavoitteena on muokata ja rentouttaa lihaksia, ennaltaehkäistä juonteiden syventymistä, parantaa verenkiertoa ja kirkastaa perusilmettä.

Harjoituksia kohdistetaan myös pään kannatteluun ja ryhtiin, rankaan ja niskaan. Sopii kaikille, jotka haluavat heittäytyä kokemaan jotain uutta.

Tutustu työpajaan
tanssi maailma

LUOVAN JA VAPAAN TANSSIN KURSSIT:

Haluatko tanssia kotonasi vai tanssisalissa ryhmän voimalla?

tanssikurssin kouluttaja

Saleissa tanssitaan!

Luo liikettä - Tanssi vapaasti

Tule mukaan tanssimaan tanssisalissa, saat tilaa tanssia ja voit tuntea ryhmän voiman.

Tutustu salikurssiin
tanssikurssin kouluttaja

Kotona tanssitaan !

Luo liikettä - Tanssi vapaasti

Tule mukaan tanssimaan kotonasi live ohjauksessa, vain joogamaton verran tilaa riittää.

Tutustu etäkurssiin

Vastauksia kursseihin liittyviin yleisimpiin kysymyksiin

Valmentajasi ja ohjaajasi heiNi

meditoinnin, tanssin ja kasvojoogan kouluttaja

Innostunut ja lämmin tervehdys!

Koen erityistä yhteyttä auttamiseen kaikessa vapautumisessasi opettamieni aiheiden myötä. Olen itse löytänyt niistä oman tieni vapaudentilaan ja ne ovat osa elämäntapaani, sekä hyvin merkityksellisiä minulle arjessani, vapaalla ja työssä.

Kaikki kurssit ja valmennukset ovat omia luomuksiani. Erityisasiantuntijuuteni tulee 20 vuoden tanssityöstä esiintyjänä, 10 vuoden koulutuksesta, sekä omasta kokemuksestani loppuun palamisesta. Ja etenkin siitä uudistumisesta, kun löysin meditaation ja vapaan tanssin ja niiden myötä sain myös aidon hymyni takaisin.

Kutsumukseni on jakaa tietoa, opettaa ja loputtomasti tutkia kehotietoisuutta ja henkistä kasvua, toisinsanoen meditaatiota ja vapauttavan tanssin ja kasvojen ilmaisua - oppia koko ajan uutta, sekä antaa parhaita mahdollisisa kokemuksia luovuttaessani tietoa eteenpäin tutkimuksessani.

Olen opettamilleni aiheille omistautunut opettaja. Ohjaan sinua kokemaan itsesi suurempana kokonaisuutena, joka suuntaa oman kehollisuutesi, ilmaisuvoimasi ja avaruutesi tunnistamiseen.

Sisäisen auringon löytymiseen.

Nähdään siis pian kursseilla, sinun sisäistä aurinkoasi!

Valitse sinulle sopivin kurssi

Aloita matkasi vapaudentilaan tämän maksuttoman oppaan avulla

meditaatio opas kansi

NÄin innostut meditoimisesta!

MAKSUTON opas

88 Sytyttävää syytä aloittaa meditoiminen on sisäisen palon sytytysopas oman meditaatiomatkasi aloittamiseen, nopeammin kuin arvaatkaan.

Autan sinua inspiroitumaan täysillä säännölllisen meditaation aloittamisesta, meditaatiotaidon omaksumisesta ja tulevista onnistumisistasi!

Haluan oppaan

Näin pääset helposti alkuun kasvojoogassa

MAKSUTON opas

Kokeile kasvojoogaa tämän oppaan avulla! Oivalla, kuinka helposti hoidat kasvojasi luonnollisin keinoin kasvojoogaamalla. Haluan opastaa sinut ilmaisemaan kasvoilla parhaita puoliasi ja omaa sisäistä hehkua.

Haluan oppaan
kasvojooga opas kansi
meditaatio ja tanssi opettaja heini

Liity sinäkin vapaudentilaajiin!

Liity mukaan maksuttoman uutiskirjeeni tilaajaksi vapaudentilaajien joukkoon ja ota vastaan parhaat vinkit meditoimisen aloittamisesta, vapaasta tanssista ja liikkeestä, sekä hymystä.

Tietosi ovat varmassa turvassa, ja voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen koska tahansa.