tanssi maailma

luo liikettä — Tanssi vapaasti

Rakastu kehon omaan tanssiin, vahvista itseäsi sisältä päin, sekä löydä ja voimista myönteistä suhtautumista kehoosi

KEHON PUHEENVUORO - SE TIETÄÄ MITEN TANSSIA

vapaasti auringossa tanssiva nainen

Sinäkin haluat tanssia!

Luo liikettä - tanssi vapaasti kurssilla liikutaan omaa kehoa kuunnellen ja mieltä vapauttaen.

Tunneilla ei harjoitella valmiita askelsarjoja vaan oma tanssi löytyy vapaan liikkeen kautta, turvallisessa ilmapiirissä. Kurssilla pääset rauhassa kokeilemaan uutta, leikkimään ja liikkumaan ainutlaatuisella tavallasi.

Saat kokea miltä säännöistä, koreografioista ja muista tiukoista ohjeista vapaa liikkuminen tuntuu. Saat erilaista liikettä kehollesi, joka on samalla kehoa ja mieltä avaavaa, sekä kehittävää.

Tämä vapaan tanssin kurssi käynnistyy 2-6 kertaa vuodessa. Liity mukaan odotuslistalle, jotta kuulet ensimmäisten joukossa, kun se on taas saatavilla.

Tämä on tanssikurssi, joka ei vaadi tanssitaitoa, aiempaa kokemusta luovasta tanssista, tanssilajeista eikä erityistä fyysistä kuntoa. Sinun ei tarvitse olla luova eikä kokea itseäsi erityisen luovaksi aloittaaksesi tanssimisen ♥️

Liittymällä odotuslistalle hyväksyt, että sinusta tulee Vapaudentilaaja: saat maksuttoman uutiskirjeeni, jonka kautta jaan lisää opastusta sisälle aitoon meditaatioon, tanssiin ja hymyyn suoraan sähköpostiisi. Voit lopettaa tilaamisen milloin tahansa.

LUO LIIKETTÄ - TANSSI VAPAASTI    KURSSI ON SALISSA TAPAHTUVA KURSSI

(kesto vaihtelee 6-16 x 90min kerran viikossa)

vapaata tanssia

Kurssi on juuri sinulle, jos kaipaat:

  • vapautumista ja säännöllistä irtiottoa
  • rentoutta & riehaantumista
  • tanssiasi
  • vapauttavaa ja stressitöntä liikettä, iloa sekä hyvää mieltä ja oloa.
  • tanssia omaan kehoon ja itseen keskittyen, ilman suorituspainetta

Tai jos koet, että:

  • liian harvoin tulee tanssittua tai tanssi puuttuu kokonaan elämästäsi
  • tuntuisi hyvältä lähteä liikkeelle
  • haluat kokea olevasi suuresti elossa
  • sinulla on tarve ilmaista itseäsi
  • haluat kokea flow tiloja
vapaan tanssin kouluttaja tanssimassa

Mistä on kyse?

Omassa tanssissa tavoitat kehollista ja sanatonta ilmaisua ja luot läsnäolevan ja kuulevan yhteyden kehoosi. Sinulla on tilaisuus tunnustella tunteitasi saat kokea itsesi hyväksyvästä näkökulmasta. Etsimme sisältämme kumpuavaa luonnollista tanssia. Oma tanssi on jo olemassa ja lähdemme herättelemään sitä. Saat palata ajatuksistasi kehon ja oman tanssisi kokemiseen. Liikkeestä nautiskelu on tärkeä osa vapaata tanssia.

Mitä tunnilla tapahtuu?

Tunti alkaa pysähtymisellä ja asettautumisella omaan kehoon. Myöhemmin tunnista saatat halutessasi hengästyä ja hikoilla. Ohjaus tapahtuu musiikin kanssa ilman taukoja alusta loppuun asti. Tunti päättyy aina pysähtymiseen. Lopuksi yhteisessä piirissä on halutessa mahdollisuus reflektoida omia kokemuksia tunnin aikana syntyneistä liikkeistä ja tuntemuksista.

Aiemmat kurssilaiset kertovat:

 

"Vapauduin kerta kerran jälkeen ja pääsin syvemmälle kehoilmaisuun ja kehooni"

Suosittelen kurssia, jos kaipaat kehon vapauttamista! Ja haluat oppia oman kehosi ilmaisusta mitä se oikeastaan haluaakaan ja tutustua itseesi - vapauttaa itsesi. Löytää tanssillista puolta itsestäsi. Suosittelen lähteä kokeilemaan mitä kaikkea sieltä voikaan löytyä!

teemoja jotka kohtaat kurssilla:

vapautat mielesi

Löydät kehon ja mielen ulottuvuudet. Opit tanssin avulla irtautumaan ajatuksistasi ja tulemaan läsnä kehoon. Huomaat, että keho on vapaa itsessään.

kaikki liikkeesi on tanssia

Et voi tanssia huonosti tai väärin. Voit tanssia vain oikein. Saat sopeuttaa oman tahtisi omien kykyjesi, sen hetken tilanteen ja tarpeittesi mukaisesti tuntiin. siirryt pois liikkeen estetiikan arvioinnista tunteeseen.

kehollasi on kaipuu ilmaista

Sisäinen tanssi kaipaa ulos kehosta. Kehollisen sanattoman ilmaisun ja olemisen avulla puhut liikkeen kautta ja voit tulkita kokemuksiasi tanssiksi. Saat tunnustella tunteitasi tanssin avulla.

siirryt kehon sisälle

Kehonkuuntelun taitosi kehittyy vauhdilla ja kehität huomaamattasi myös läsnäolo- ja kehotietoisuustaitojasi. Siirryt pois suorittamisesta ja väkisin tekemisestä.

energisoidut

Notkistut yllättäen ja kuntosi nousee ilman, että tavoittelet sitä. Saat halutessasi hikoilla ja hengästyä.

innostut

Tylsyys ja turhautuminen katoavat, löydät inspiraation ja olet täynnä intoa. Saat liike- ja kehonkuunteluideoita, sekä uusia ajatuksia, mitkä saavat sinut tanssimaan.

"heinin luovan tanssin kurssi oli minulle iso askel ulos itseni tarkkailusta ja häpeästä"

Heini osaa luoda turvallisen tilan lähteä etsimään omaa liikettä ja rohkeutta sen ulos tuomiseen. Heinin luovan tanssin kurssi oli minulle iso askel ulos itseni tarkkailusta ja häpeästä. En ollut harrastanut vuosiin mitään liikuntaa ja kehoni oli hyvin jähmeä. Myös ennen niin rakkaat taideharrastukset olivat jääneet. Jo muutaman kerran jälkeen huomasin arjessani uudenlaista vapautuneisuutta, luovuutta ja rempseyttä, ei vain liikkumisessa, vaan myös mielessä ja ajattelussa!


NAINEN 43, TYÖVALMENTAJA

Asiakkaiden kokemuksia:

 
 
 

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

luovan tanssin Ohjaajasi Heini

tanssikurssin opettaja lumisessa maisemassa tanssien

TÄYTTÄ LIIKETTÄ - TÄYTTÄ PYSÄHTYMISTÄ

Olen toiminut tanssijana vuodesta 2001 kiertäen Suomea tehden parhaimmillaan yli esitystä vuodessa.

Kiinnostus- ja koulutuskaareni kulkee koko ketjun ääripäästä toiseen: fyysisestä kehosta syvälle ihmisen henkiseen puoleen.

Oma suhtautumiseni kehoon ja liikuntaan, koululiikunnan jälkeen, tervehtyi Kisakallion urheiluopistossa, josta valmistuin liikuntaneuvojaksi.

Erikoistuin kehotietoisuuteen, somatiikkaan ja  sisälähtöiseen liikkeeseen Lontoossa, tanssipioneeri Rudolf Labanin arvostetussa yliopistossa valmistuen tanssitaiteen kandidaatiksi.

Sen jälkeen olen syventynyt pysähtymiseen, hienovaraiseen tasoon ja energia-aistimukseen, sekä tietoisuuden laajentamiseen: taitoihin, jotka syventävät kokemusta kehossa. Valmistuin 2,5 vuotta pitkästä meditaatiokoulusta henkiseksi hoitajaksi.

Olen kehittänyt omaa luovan tanssin konseptia ja praktiikkaa vuodesta 2016 ja kurssit ovat olleet aktiivisesti käynnissä 2018 alkaen.

Olen keskittynyt erityisesti tunne- ja kokemusmaailmojen keholliseen syleilyyn ja tanssittamiseen, niiden liikkeelliseen ilmaisuun ja ajatuksen kanssa viritettäviin kehollisiin aistiyhteyksiin sekä mielikuviin, jotka kaikki yhdessä vievät tanssimisen uudelle tasolle.

❤️ Sydämellisesti tervetuloa aidosti ja innolla mukaan tanssimaan!

Liity odotuslistalle

TUle MUkAAn lUOMAAn TANSSI kAnSSAnI:

 

rAkkAUS TAnSSiin rIIttÄÄ ettÄ vOIt TAnSSIA

On taas se aika, kun liike on mielessä... Tuntuu liikettä ilmassa ja halua alkaa tehdä sitä myös itse.

Anna mielelle pyyntö viedä keho tanssimaan. Ja keholle lupa vapautua siitä mitä mieltä mieli voi olla siitä.

♥️: Heini

Muiden kurssilaisten kokemuksia

asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute

"heini on herkillä taajuuksilla ja aidolla syvällä rehellisyydellä työskentelevä ope"

Tanssimisen suhteen minusta on tullut rohkeampi. Alkuun jännitin tosi paljon, miltä näytän liikehtiessäni. Pian huomasin, että nämä ajatukset olivat turhia. Kurssilla pääsi todella vapautumisen tilaan, jossa nautti kehon liikkeistä ja ennen kaikkea uuden kokeilusta. Sain valtavasti vapauden ja ilon kokemusta siitä että minä olen minä. Koin että sain itseltäni hyväksyntää ja lempeyttä sekä uskallusta olla kokonaisemmin juuri minä minun kehossani. Tulin nähdyksi kaikkineni ja sain paremman ja ilahduttavan yhteyden itseeni ja ainutlaatuiseen kehooni.

Heinin kurssi on aina takuuhyvä opettajan persoonan takia. Hän on aito, lämmin ja rohkaiseva ohjaaja, jotka ovat mahtavia piirteitä yleisestikin, mutta erityisesti tällä kurssilla! Sellainen ohjaaja luo turvallisen ja hyväksyvän ilmapiirin luovalle ilmaisulle. Hänellä on halu kuulla meitä tanssijoita toiveinemme. Heini on herkillä taajuuksilla ja aidolla syvällä rehellisyydellä työskentelevä ope.

Yllätyin, miten paljon enemmän sain kurssista irti. Useammalla kerralla tuntui että aika loppui kesken, olisin voinut tanssia pidempään!


RYHMÄLÄISET 2022