tanssi maailma

Kotona tanssitaan !

luo liikettä — Tanssi vapaasti

Vain joogamaton verran tilaa riittää, jotta voit tanssia kotona!

KOE OMA VAPAUTESI - SINUSSA ON JO KAIKKI TANSSI

vapaasti auringossa tanssiva nainen

Kaipaatko tanssimista? Niitä omia hetkiä elämääsi.

Kotona tanssitaan ! Luo liikettä - tanssi vapaasti kurssilla liikutaan omaa kehoa kuunnellen ja mieltä vapauttaen.

Tunneilla ei harjoitella valmiita askelsarjoja, vaan oma tanssi löytyy vapaan liikkeen kautta, turvallisessa ilmapiirissä. Kurssilla pääset rauhassa kokeilemaan uutta, leikkimään ja liikkumaan ainutlaatuisella tavallasi.

Luovan tanssin hetki antaa turvallisen tilan kokea itsemme ja kehomme vapauttavasta näkökulmasta. Etsimme sisältämme kumpuavaa luonnollista tanssia. Oma tanssi on jo olemassa ja lähdemme herättelemään sitä.

Tämä on tanssikurssi, joka ei vaadi aiempaa kokemusta luovasta tanssista, tanssilajeista eikä erityistä fyysistä kuntoa.

Liity mukaan odotuslistalle, jotta kuulet ensimmäisten joukossa, kun kurssi käynnistyy:

Liittymällä odotuslistalle hyväksyt, että sinusta tulee Vapaudentilaaja: saat maksuttoman uutiskirjeeni, jonka kautta jaan lisää opastusta sisälle aitoon meditaatioon, tanssiin ja hymyyn suoraan sähköpostiisi. Voit lopettaa tilaamisen milloin tahansa.

KOTONA TANSSITAAN !   LUO LIIKETTÄ - TANSSI VAPAASTI

ON OHJATTU LIVEKURSSI ETÄNÄ SINUN KOTONASI 🤍

(kesto vaihtelee 5-10 x kurssikertaa kerran viikossa 60min tai 90min)

Mistä on kyse?

Voit luoda kotisi tilaan haluamasi tunnelman pienen tanssilattiasi ympärille.

Tanssimme ilman peiliä.

Tanssit aina oman tanssin mikä sopii itsellesi ja täyttää liikkeellisiä tanssitarpeitasi. Saat paljon ohjausta, ehdotusta ja virittäviä ajatuksia.

Tanssimme yhdessä, vaikka videon käyttö ei ole välttämätöntä. Kurssilla yhteinen energia ja muiden läsnäolo on silti tuntuvaa.

Ei väliä oletko koskaan tanssinut.

Eikä minkä kuntoinen olet juuri sillä hetkellä.

Kyseessä on kehopositiivinen hyvän mielen kurssi.

Mitä kurssilla tapahtuu?

Pysähtyminen on osa tanssia. Aloitamme aina sillä maaten, istuen tai seisten. Tutustumme lattiaan ja voimme tanssia siellä monella eri tavalla.

Keho alkaa hiljalleen joustaa ja jumit lähtevät itsestään liikkeelle. Saat antaa kehon ohjata ja musiikin viedä. Saat antaa mennä täysillä.

Kynnys alkaa tanssia on kotona matalampi!

Mielesi tyhjentyy tunnin aikana ja siitä tulee tyyni ja levollinen. Pääset irtautumaan kaikesta, vaikka et olisi sitä uskonut. Voit kokea huojennusta. Tilalle mieleen ja kehoon tulee tilaa ja mielikuvituksesi saattaa lähteä liikkeelle.

Luot tanssillasi kotiin samalla runsaasti hyvää energiaa.

Koet tanssin ilon.

vapaata tanssia

Kurssi on juuri sinulle, jos kaipaat:

 • tanssiasi
 • itselle hyvää oloa ja aikaa
 • rentoutta & riehaantumista
 • vapautumista ja säännöllistä irtiottoa
 • vapauttavaa ja stressitöntä liikettä, iloa ja hyvää mieltä
 • tanssia omaan kehoon ja itseen keskittyen, ilman suorituspainetta

Tai jos koet, että:

 • rakastat tanssimista
 • liian harvoin tulee tanssittua tai tanssi puuttuu kokonaan elämästäsi
 • tuntuisi hyvältä lähteä liikkeelle
 • haluat nauttia ja kokea olevasi suuresti elossa
 • sinulla on tarve ilmaista itseäsi
 • haluat kokea flow tiloja
vapaan tanssin kouluttaja tanssimassa

Aiemmat kurssilaiset kertovat:

 

"Vapauduin kerta kerran jälkeen ja pääsin syvemmälle kehoilmaisuun ja kehooni"

Suosittelen kurssia, jos kaipaat kehon vapauttamista! Ja haluat oppia oman kehosi ilmaisusta mitä se oikeastaan haluaakaan ja tutustua itseesi - vapauttaa itsesi. Löytää tanssillista puolta itsestäsi. Suosittelen lähteä kokeilemaan mitä kaikkea sieltä voikaan löytyä!

 

teemoja jotka kohtaat kurssilla:

kultainen lieska

vapautat mielesi

Löydät kehon ja mielen ulottuvuudet. Opit tanssin avulla irtautumaan ajatuksistasi ja tulemaan läsnä kehoon. Huomaat, että keho on vapaa itsessään. Voit hassutella reilusti tanssiessasi kotona ja olet vapaampi arjessa.

 

kultainen lieska

kaikki liikkeesi on tanssia

Et voi tanssia huonosti tai väärin. Voit tanssia vain oikein. Saat sopeuttaa oman tahtisi omien kykyjesi, sen hetken tilanteen ja tarpeittesi mukaisesti tuntiin. Siirryt pois liikkeen estetiikan arvioinnista tunteeseen.

 

kultainen lieska

kehollasi on kaipuu ilmaista

Sisäinen tanssi kaipaa ulos kehosta. Kehollisen sanattoman ilmaisun ja olemisen avulla puhut liikkeen kautta ja voit tulkita kokemuksiasi tanssiksi. Saat tunnustella tunteitasi tanssin avulla.

 

kultainen lieska

siirryt kehon sisälle

Kehonkuuntelun taitosi kehittyy vauhdilla ja kehität huomaamattasi myös läsnäolo- ja kehotietoisuustaitojasi. Siirryt pois suorittamisesta ja väkisin tekemisestä.

 

kultainen lieska

energisoidut

Notkistut yllättäen ja kuntosi nousee ilman, että tavoittelet sitä. Saat halutessasi hikoilla ja hengästyä. Tila saa sinut tanssimaan.

kultainen lieska

innostut

Tylsyys ja turhautuminen katoavat, löydät inspiraation ja olet täynnä intoa. Saat liike- ja kehonkuunteluideoita, sekä uusia ajatuksia, mitkä saavat sinut tanssimaan.

asiakas

"tunnin jälkeen ajatukseni olivat tasoittuneet ja kehoni jokainen mutka oli saanut liikettä"

Heinissä on intensiivistä uteliaisuutta ja luonnonlapsimainen ”hyvän olon fiilis”, joka tarttui minuun ja pisti tutkimaan oman kehoni liikkeitä. Omien, rajoittavien ajatusten yli pääsemiseksi tunnilla oli paljon pieniä vinkkejä, joiden kautta liike alkoi soljua ja kehontuntemus lisääntyi. Samalla läsnäoloni parani, tunnin jälkeen ajatukseni olivat tasoittuneet ja kehoni jokainen mutka oli saanut liikettä. Tunnin helppoja opetuksia olen tehnyt useammin kotona. Suosittelen lämpimästi Heinin opetusta kaikille tanssillisesta liikkumisesta kiinnostuneille sekä arjen kiireen kanssa kamppaileville.


ANU KANKKUNEN, SISUSTUSARKKITEHTI JOENSUU

Asiakkaiden kokemuksia:

 
 
 
kultainen tanssiva ikoni

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin

luovan tanssin ohjaajasi Heini

TÄYTTÄ LIIKETTÄ - TÄYTTÄ PYSÄHTYMISTÄ

Kiinnostus- ja koulutuskaareni kulkee koko ketjun ääripäästä toiseen: fyysisestä kehosta syvälle ihmisen henkiseen puoleen.

Oma suhtautumiseni kehoon ja liikuntaan, koululiikunnan jälkeen, tervehtyi Kisakallion urheiluopistossa, jossa valmistuin liikuntaneuvojaksi.

Erikoistuin kehotietoisuuteen, somatiikkaan ja  sisälähtöiseen liikkeeseen Lontoossa, tanssipioneeri Rudolf Labanin arvostetussa yliopistossa valmistuen tanssitaiteen kandidaatiksi.

Sen jälkeen olen syventynyt pysähtymiseen, hienovaraiseen tasoon ja energia-aistimukseen, sekä tietoisuuden laajentamiseen: taitoihin, jotka syventävät kokemusta kehossa. Valmistuin 2,5 vuotta pitkästä meditaatiokoulusta henkiseksi hoitajaksi.

Olen kehittänyt omaa luovan tanssin konseptia ja praktiikkaa vuodesta 2016 ja kurssit ovat olleet aktiivisesti käynnissä 2018 alkaen.

Olen keskittynyt erityisesti ajatuksen kanssa viritettäviin kehollisiin aistiyhteyksiin, tunne- ja kokemusmaailmojen keholliseen syleilyyn ja tanssittamiseen, niiden liikkeelliseen ilmaisemiseen, sekä mielikuviin, jotka kaikki yhdessä vievät tanssikokemuksen uudelle tasolle.

❤️ Sydämellisesti tervetuloa aidosti ja innolla mukaan tanssimaan!

allekirjoitus
Liity odotuslistalle

Muiden kurssilaisten kokemuksia