OVET KURSSILLE SULKEUTUVAT SU 12.6.2022 KLO 23:59 !

MODUULIT
BONUKSET
SUOSITUKSET
KYSYMYKSET
LIITY MUKAAN

Oletko valmis hallitsemaan mieltäsi ja toimintaasi meditaation avulla?

Aloita Itsenäinen Meditaatio: Henkisesti Vahvempi on ainutlaatuinen meditaatiotaidon ja henkisen kasvun koulutusohjelma, jossa opit, miten luoda täyttävä suhde omaan itseesi sekä löytää luontainen yhteys sisäiseen tietoon ja luovuuteen, ilman suorittamista tai taistelua, jotta ajattelusi selkeytyy ja läsnäolosi syventyy ja voit alkaa elämään arkailemattomampaa elämää matkalla kohti sisäistä rauhaa ja vapaudentilaasi.

KURSSILLE LIITTYMISEEN ON AIKAA VAIN RAJOITETUSTI:

00

00

00

00

LIITY MUKAAN
meditoiva nainen pellolla istumassa

Kenties olet täällä koska..

 • Haluat kokea selkeän mielen, pään järjestyksen ja saada käyttöösi tykimpää luontaista lisäenergiaa.

 • Toivot elämääsi enemmän huolettomuutta ja lisää aikaa, kun "on ollut vähän rankkaa mut ihan vähän vaan", kaipaat tyyneyttä ja lisää tyytyväisyyden kokemista sen arkesi keskelle.

 • Haaveilet rauhallisemmasta mielestä ja paremmasta läsnäolosta itsellesi ja rakkaimmillesi, sekä tarvitset armollisuutta ja hyväksyntää itseäsi ja elämääsi kohtaan.

Ehkä tämäkin kuulostaa tutulta..

 • Olet väsynyt... Ainakin yliajatteluun, ylianalysointiin ja ylikierroksiin.

 • Tiedät itse, että on aika kääntää uusi sivu elämässäsi ja kokea todellakin jotain parempaa.

 • Et tiedä miten meditoidaan TAI yrityksistä huolimatta et ole onnistunut aloittamaan meditoimista yksin ja oikeasti jatkamaan sitä säännöllisesti, sekä saavuttamaan sen avulla mitään merkittävää, isoa uudistumistasi ja muutostavoitteitasi itsessäsi.

Tiedän tunteen, sillä itsekin olin samassa pisteessä vielä 8 vuotta sitten.

Tulevaisuus pelotti.

Tein enemmän ja enemmän, mutta en saanut arvostusta itseltäni sen enempää. Oli kaaosta, päänsisäistä ja sen ulkopuolista. En vain ehtinyt pysähtyä. Huomaamatta kroonistunut stressi johti taustalla jatkuvasti ärtyneisyyttä ja huolestunut mieli tuntui raskaalta perustalta yhtään paremmalle tulevalle. En ollut varma voinko luottaa mihinkään, ainakaan itseeni.

Lopulta tunsin sen: "Nyt riittää!" Tarvitsin järeämpiä työkaluja selviytymiseen, elämäni unelmien toteuttamiseen, sekä uupuneeseen vointiini. Kaipasin jotakin pysyvää ja PYSYVIÄ keinoja! ...Löysin käsiini kovimman ja parhaimman työkalun:

Oli aika opetella meditoimaan!

Meditaatio muutti lopulta mun oman elämäni täysin. Ei vain hetkellisenä helpotuksen tunteena, vaan jotakin paljon syvempää ja lähtökohtaista muuttui minussa, oikeastaan uudistui – todellakin tervehtyi!

Voin siis itsevarmuudella luvata..

Että sinun on täysin mahdollista käynnistää ja löytää itsestäsi se luontainen ja kaikkein tärkein henkinen taitosi, meditoimisen taito! Jotta voit kohottaa mielesi perustason ja henkisen hyvinvointisi uudelle tasolle, sekä parantaa psykologiasi perustaa, jotta voit aidosti kokea yhä merkityksellisempää elämää.

Koska sinä olet niin kuin minäkin, myös sinä tulet löytämään taidon ja onnistut saamaan sen vahvat vaikutukset itseesi helpommin kuin luulet!

nuoli alas

"Mä otin sen yhden askeleen ja se kannatti:

Ilman Heinin meditaatiovalmennusta olisin täysin eri ihminen. "

En ollut koskaan meditoinut tai olin kuvitellut meditoivani.

Heinin meditaatiovalmennuksessa tutustuin siihen, mitä oikea meditaatio on ja se ei loppujen lopuksi ole vaikeaa. Kuka tahansa voi oppia meditoimaan.

Heini oli mulle kuin lämmin ystävä, joka oli 100% mukana siinä mun matkassa minuuteen.

Ilman Heinin meditaatiovalmennusta olisin paljon stressaantuneempi, paljon epävarmempi enkä mä osaisi nauttia elämästä.

Suurin kiitos kaikesta kuuluu Heinille. Ja myös itselleni siitä, että mä uskalsin ottaa ensimmäisen askeleen, mennä mun epämukavuusalueelle ja kokeilla jotain uutta. Vaikka ajattelin joskus, että meditaatio ei ole mulle, se on vain jotain ”hihhuleiden hommaa”.

Se mitä sulle voi tapahtua on, että sä voit päästä paljon lähemmäksi omaa itseäsi ja sä voit kehittyä ihmisenä niin paljon enemmän, kuin sä olisit koskaan voinut kuvitella.

Jenna S. sosionomi taideohjaaja, helsinki

Jos siis olet valmis tekemään tästä sinunkin todellisuutta..

SAANKO ESITELLÄ

Aloita Itsenäinen Meditaatio

INTERAKTIIVINEN VERKKOKURSSI

Meditaatiotaidon ja henkisen kasvun koulutusohjelma arjen puurtajille ja henkisille etsijöille.

Askel askeleelta etenevän järjestelmän avulla opit oikeaoppisen meditaatiotaidon, jonka avulla alat nousta oman mielesi johtoon, itseluottamukseen ja rauhaan. Opetan valmennuksessa kaiken sen, minkä itse olisin toivonut minulle opetettavan, jotta sinun tiesi meditaatioon ja uudistumiseesi olisi selkeä ja kokisit onnistumisesi nopeammin ja helpommin, ilman epävarmuutta siitä mistä aloitat, mitä teet ja miten etenet.

OVET KURSSILLE SULKEUTUVAT:

00

00

00

00

LIITY MUKAAN

Kurssilla opittavat taidot mahdollistavat sinulle:

Mielenhallinnan

Hallitset työkalut ja tekniikat, joiden avulla saat mielen lujuutta, vapautta ja avoimuutta. Mielestäsi tulee toimiva ja taipuisa. Siirryt yliajattelusta ja ylianalysoinnista hallitsemaan ajatuksiasi sekä tietoisuus- ja tunnetaitojasi. Tunteidensäätelysi kehittyy ja sisäinen puheesi parantuu. Otat käyttöösi käyttämättömän potentiaalisi ja koko kapasiteettisi kasvaa. Keskittyminen, ajattelu, muisti ja oppiminen kehittyvät uudelle tasolle. 

Itsesi hyväksymisen

Olet henkisesti vahvempi. Luot itseesi hyvää tekevän, syvän yhteyden ja samalla intuitiosi voimistuu. Tiedät kuinka löytää vastaukset sisältäsi. Itsemyötätuntosi ja kehopositiivisuutesi kasvavat. Pystyt kohdata vastoinkäymiset itsessäsi vahvemmin ja alat luottaa elämään. Itsetuntosi ja itseluottamuksesi kehittyvät ja itsearvostuksesi pääsee paremmin mukaan arkeesi. Saat varmuutta ja kärsivällisyyttä kaikkeen tekemiseen.

Mielenrauhaa

Sinussa syvällä oleva mielentyyneys nousee pintaan. Nautit enemmän elämästäsi. Pääset pois päästä ja siirryt murehtijasta luottamukseen. Epävarmuuden sietokykysi nousee ja turha pohtiminen vähenee. Osaat rauhoittaa itsesi. Alat saavuttaa henkistä tasapainoa, eikä sinun tarvitse enää kantaa ylimääräistä taakkaa ja vastuuta. Koet, että kaikki on todellisuudessa hyvin ja kunnossa. Tunnet rauhaa ja onnellisuutta - saavut vapaudentilaan.  

elinvoimaista energiaa

Henkiset akkusi ovat aina ladattuina. Energiasi riittää paremmin kaikkeen, sekä lähimmäisillesi, että toteuttamaan omat unelmasi. Rentoutesi säilyy mukana arjessa ja elämässä. Elämästäsi tulee positiivisemmin virittynyttä. Immuniteettisi kasvaa ja unesi syvenee. Luovuutesi potentiaalia vapautuu enemmän käyttöösi. Alat päästä työssäsi ja tekemisissäsi FLOW tilaan ja saavutat sen arjessasi yhä helpommin ja useammin.

Syvemmän läsnäolon

Arki meditaation aloittamisen jälkeen on erilaista: olet omassa elämässäsi enemmän läsnä oleva. Luot paremmin yhteyden lähimmäisiisi ja kaikkiin muihin. Elämänlaatusi paranee, tunnet luonnollista elämäniloa ja päiväsi ovat keveämpiä. Elämästäsi tulee merkityksellisempää. Oma voimasi kasvaa ja saat enemmän aikaa ja enemmän rakkautta elämääsi. Olet rennompi, toiveikkaampi ja varmempi arjen toiminnassa.

Onnistumisesi

Onnistut – voitat itsesi. Voitat esteitä, joita et ole aiemmin voittanut. Opit käytännön henkisiä ja psykologisia taitoja arkeesi ja työhösi, jotka eivät koskaan katoa. Tulet taidoissasi koko ajan paremmaksi ja kehityt. Haluat lisää ja saat tuloksia ja hyötyä, sekä meditaatiosta elintärkeän osan elämääsi. Saavutat henkistä kasvua tuloksena pelottomampi ja merkityksellisempi elämä. Syvästi tyydyttävä elämäntapa palkitsee sinut elämäsi jokaisella osa-alueella.

Liity siis mukaan tänään perustajajäseneksi tarjoushintaan:

TULE PERUSTAJAJÄSENEKSI!

1 x Kertamaksu

196€

(Norm. 393€)

OSTA KURSSI

ALV sisältyy hintaan.

MAHDOLLISUUTESI JA ONNISTUMISESI OVAT VAIN MUUTAMAN ASKELEEN PÄÄSSÄ

Näin liityt mukaan:

Valitse haluamasi maksutapa

Napsauta mitä tahansa 'liity mukaan' -painiketta tällä sivulla, niin voit valita haluamasi maksutavan.

Maksa turvallisesti verkossa

Ostamisen jälkeen saat kuitin ja kaikki tarvittavat tiedot seuraavista vaiheista sähköpostiisi.

Aloita meditoinnin oppiminen!

Kurssi alkaa maanantaina 20.6.2022 kestäen 10 viikkoa ja sinulla on ikuisesti kurssimateriaalit saatavilla.

Aiempien koulutettavien kokemuksia

Heini on erinomainen opettaja ja omaa loistavat pedagogiset taidot. Hän osasi luoda alkeiskurssille turvallisen ilmapiirin, jossa uskalsi yrittää uutta. Heinin kurssilta saa selkeää ohjausta, erinomaista motivointia ja siellä on hyvä tunnelma. Opetuksessa on hyvin suunniteltu kokonaisuus, joka vastasi oppilaiden tasoa ja perusasioiden läpikäynti oli perusteellisesta. Samalla haastetta riitti, mutta ei liiaksi. Heini pystyi myös haastamaan ihmisiä, joilla oli jo pientä kokemusta. Heini on lisäksi miellyttävä ja aurinkoinen persoona. Toivon, että pääsen myös tulevaisuudessa hänen muille kursseilleen.

Nainen 36, Helsinki

ruusu

Pitkän ja värikkään elämän eläneenä, osumia välttämättä, olen hakenut tyydytystä tyhjyydelle. Olen kokeillut lukuisia erilaisia kursseja. Epäonnistumisten jälkeen löysin Heinin Meditaation valmennuksen. Heini sai minut oivaltamaan rautaisella pehmeydellään, kokemuksellaan ja tietämyksellään miten saada meditaatio osaksi omaa elämää. Heinin avulla aukesi ymmärrys mitä meditointi on. Olen muuttunut ihmisenä. Rauha ja elämisen helppous hallitsee elämääni ensimmäistä kertaa 48 vuoteen.

Anssi 48, sosiaaliohjaaja ja koulutettu hieroja

ruusu

Heinin pitämä meditaatiokurssi oli upea. Heini on niin positiivinen elävä esimerkki meditaation voimasta!

Sosiaalityöntekijä 62, nainen

ruusu

Kurssin opettaja Heini on aivan ihanan positiivinen ja energinen.

Sain opin meditoimiseen, oman käytöksen rauhoittamiseen ja paljon työkaluja arjen kanssakäymisiin. Läsnäoloni on vahvistunut ja voin täysin keskittyä siihen mitä olen tekemässä ja paikkaan missä olen. Suosittelen Heinin valmennusta. Hieno kokemus!

Kirsi Varovaara 57, Farmanomi

 
 

Kun liityt nyt mukaan saat:

Täydellinen kurssialusta: 7 Kokonaista kurssimoduulia opetusvideoineen, työkirjoineen ja tehtävineen

Materiaalit inspiroivaan oppimiseesi ja onnistumiseesi toiminnassa! Opetan sinulle kaiken mitä tarvitset meditaatiotaidon omaksumiseen ja tietoiseen henkiseen kasvuusi.

Käytännölliset selkeät ohjeet 

Osallistuminen on helppoa. Oikeat tekniikat käydään läpi huolella. Askel askeleelta etenevä järjestelmä kertoo mitä sinun tulee tehdä. Helpot visuaaliset kaaviot auttavat hahmottamaan missä itse olet menossa, etkä eksy matkalla.

Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi

Saat vastaukset kysymyksiisi suorassa live yhteydessä joka viikko yhteisellä kyselytunnilla. Lämmin positiivinen tunnelma inspiroivan ja kannustavan opettajan kanssa.

Lisämateriaalit

Pääset etenemään keveästi, kun saat tueksi matkallesi lisäksi kaksi innostavaa minikurssia!

(arvo 688)

äseT Käsiksi aina Uuteen oppimoduuliin Viikoittain

Saat seitsemän moduulia vaihe vaiheelta etenemiseesi. Loppupuolella ohjelmaa pääset syventämään jo opittua kolmen implementointi viikon ajan, jotka ovat tarkoitettu aiemmin omaksutun toiminnan syventämiseen käytännössä yhä kokemuksellisemmin ja hyödyllisemmin ja saat myös silloin kurssiin kuuluvat bonusmateriaalit käyttöösi tukemaan jo opittua.

Kurssisisältö kattaa seuraavat kokonaisuudet:

vapautunut nainen laiturilla kädet ilmassa

MODUULI 01

Uusi alku: Antautuminen pRosessiin

 • Oman itsesi nostaminen etusijalle
 • Yhteyden kytkentä itseesi ja uusi näkökulma 
 • Kehosi vapauttaminen
kultainen aurinko koristeilla

MODUULI 02

OnnistuMinen 

 • Itsesi voittamisen polku
 • Näkökulmasi laajentaminen
 • Läsnäolosi voiman tuottaminen
meditoiva nainen
kultainen aurinko koristeilla

MODUULI 03

Uuden tason hallitseminen

 • Oman voimasi, arvosi ja tilasi ABC
 • Usko, turva ja luottamus itseesi
 • Hyväksynnän portaat
kultainen grafiikka

MODUULI 04

elinvoimaenergian nostaminen

 • Hyvän vastaanottamisen tekniikat 
 • Ajatteluntasojesi ohjaaminen  
 • Henkisten akkujesi lataaminen & kestävyys
kultainen koristegrafiikka
ajatusten hallintaa

MODUULI 05

leMpeä johtaja

 • Johtajuuden menetelmät 
 • Luovuus, luominen & flow
 • Tietoisuustaitotyöskentely
kultainen aurinkografiikka koristeilla

MODUULI 06

ValMis VapaudenTilaaN

 • Herkkyytesi voima
 • Kehosi viestit ja kehonkuuntelu
 • Tunnetaidot ja taitava mielesi
kultainen grafiikka aurinko

MODUULI 07

uuDisTuMinen

 • Henkisen kasvusi parantava prosessi
 • Sisäinen tietosi ja vastaukset
 • Itsesi tasapainoittaminen
viivagrafiikka kultaisilla koristeilla

Sekä lisäksi saat kaikki seuraavat bonukset

jotka varmistavat sinulle parhaan mahdollisen ilon ja innostuksen, tuen ja onnistumisen! Saat tuloksia helpommin, sekä omien sisäisten arvojesi ja tarpeittesi mukaista aitoa hyötyä.

meditaatio kurssi bonus 1

Syvävenyttelykurssi:
4 kurssikertaa


(arvo 68,00 )

Tietoinen läsnäoleva syvävenyttely auttaa sinua sallimaan kehoosi avonaisemman, pidemmän ja elastisemman tilan. Kurssi syventää rentoutta ja mielen keskittämistä, sekä tähtää lisäämään kehosi kuuntelua ja kehotietoisuutta, jotta etenet helpommin tavoitteittesi saavuttamiseksi.

meditaatio kurssi bonus 2

Luo liikettä - Tanssi vapaasti:
2 kurssikertaa


(arvo 49,00 )

Tie kehoosi käy oman tanssisi kautta! Vapauta itsesi ja lisää rentoutta, sekä nautinnon tunnetta kehossasi. Tällä Kotona Tanssitaan -kurssilla saat ilmaista itseäsi vapaasti liikkeellä. Se on täydellistä omaa aikaa, joka auttaa sinua etenemään omien vapautumis tavoitteittesi saavuttamiseksi. Kurssi on kaikille, eikä vaadi aiempaa liikunta- eikä tanssitaustaa.

meditaatio kurssi bonus 3

yKsityinen Facebook ryhmä & heinin live-Valmennukset


(arvo 249,00 €)

Kurssilaisille tarkoitettu sisäpiiri on voimakas vertaistukiryhmä, jossa sinulle on tukea ja apua tarjolla aina, kun sitä tarvitset. Ryhmän voima inspiroi, auttaa ja sparraa sinua eteenpäin tavoitteittesi saavuttamiseksi.

meditaatio kurssi bonus 4

90min TRIO-mentorointi


(arvo 130,00 )

Yksilö- & vertaistuki valmennus yhtäaikaa! Saat 30min henkilökohtaista aikaa valmentajan kanssa vain sinun asioillesi. Ja lisäksi yhteensä 90min aikana täyttä vertaistukea kahden muun vertaisen yksilövalmennuksesta. 

Ja jos toimit nopeasti, saat lisäksi tämän ekstra bonuksen:

TÄMÄ BONUS ON SAATAVILLA VAIN TÄNÄÄN KLO 20:30 SAAKKA:

00

Päivää

00

Tuntia

00

Min

00

Sek

hENKIlÖKOhTAInEn VAlMEnnUS


(arvo 90,00)


Henkilökohtainen 60 min etävalmennus auttaa sinua selkeyttämään tilanteesi ja ratkaisemaan kysymyksesi yksilöllisissä tarpeissasi ohjelmaan liittyen. Inspiroiva ja kannustava yksilövalmennus sysää sinut eteenpäin ottamaan seuraavat askeleesi tavoitteittesi saavuttamiseksi.

Kaikki ylläoleva kiva tukee vahvasti kurssiasi ja kuuluu sinulle, kun sinusta tulee Aloita Itsenäinen Meditaatio opiskelija.

Nyt ensimmäisellä kerralla kokonaisuus on saatavilla vain murto-osalla sen 1,274€:n kokonaisarvosta.

OVET KURSSILLE LIITTYMISEEN SULKEUTUVAT:

00

00

00

00

Liity siis mukaan tänään perustajajäseneksi tarjoushintaan ja aloitetaan!

 

TULE PERUSTAJAJÄSENEKSI!

1 x Kertamaksu

196€

(Norm. 393€)

 

OSTA KURSSI

ALV sisältyy hintaan.

ostotakuu

pLus ei riskiä, sillä saat 14 päivän Tyytyväisyystakuun

Tämä ohjelma on rakennettu sydämellä niille, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat tosissaan ja valmiina ryhtymään hommiin! Ensimmäiset moduulit saatuasi, sinun on mahdollista käydä kurssia kahden viikon ajan. Mikäli olet sitä mieltä, että kurssi ei vastaa sitä, mitä olit ajatellut, saat rahasi takaisin.

Löydät tarkemmat käyttö- ja peruutusehdot täältä.

Tässä kaikki tarvitsemasi vastaukset jotta voit itsevarmuudella liittyä muiden opiskelijoiden joukkoon

meditaatio-oppilas

"Halusin viedä rauhan tunteen arkeen, kiireiden keskelle!"

 

Se lähti siitä, kun aloin kokea oman oloni itessäsi ahtaaksi kiireiden keskellä. Silloin en osannut aatella minkälainen olis se rauha, vaikka niitä kokemuksia toki oli esim. mökillä. Aiemmin meditoimisesta puuttui selkeys: mitä oikeasti olen tekemässä ja epävarmuus teenkö oikein. Heinin opettamat tekniikat tuntuivat paljon luontevammilta, kuin perinteiset meditaatioharjoitukset! Heinin kanssa työskennellessä tykkäsin henkilökohtaisuuden tunnusta alusta loppuun saakka, että valmennusta tehtiin mua varten, aina keskustellen mitä mä tarvitsen!

Veeti V. Taidekoulu Alfa-art projektivastaava, Vantaa

Oletko valmis saavuttamaan sen muutoksen, jonka haluat saada itsessäsi aikaiseksi?


NYT ON SINUN AIKASI ONNISTUA!

TULE PERUSTAJAJÄSENEKSI!

1 x Kertamaksu

196€

(Norm. 393€)

OSTA KURSSI

ALV sisältyy hintaan.

OLETKO EDELLEEN KAHDEN VAIHEILLA?

Näin tiedät, sopiiko Aloita Itsenäinen Meditaatio -kurssi sinulle:

Tämä kurssi ON sinulle, jos..

 • OLET täysin vasta-alkaja tai meditoinut ja aloittanut monesti, mutta myös lopettanut jonkin ajan jälkeen, jäänyt jumiin ja innostuksesi hiipunut eikä rutiinia ole muodostunut.

 • TIEDÄT, ETTÄ on aika opetella meditoimaan ilman äänitteitä. Ja alkaa haaveilun sijaan myös toimia.

 • HALUAT mielenrauhaa. Vahvistaa henkisiä taitojasi, läsnäolo-, keskittymis- ja tunnetaitoja sekä hyväksymisen- sekä kuuntelemisentaitoja.

 • TARVITSET sisäistä tasapainoa elämääsi.

 • OLET VALMIS oppimaan uutta sekä tekemään töitä omien unelmiesi eteen, etkä pelkää ottaa askeleita eteenpäin elämässäsi.

Tämä kurssi EI OLE sinulle, jos..

 
 • HALUAT pelkkää teoriatietoa ilman omaa käytännön kokemusta ja taidon omaksumista.

 • ET OLE VALMIS toimintaan ja harjoittelemaan kehittääksesi itseäsi. Etsit pikapilleriä nopeaan helpotukseen, jolla ei kuitenkaan olisi sen pitempi aikaisempaa vaikutusta ja kestävyyttä elämässäsi ja tulevaisuudessasi.

 • LUULET, ETTÄ et ole mitään, jos lakkaat suorittamasta ja pysähdyt, koska joku sanoi, että se on saamatonta ja laiskaa.

 • TOIVOT jonkun muun tekevän työn tietoisen henkisen kasvusi eteen puolestasi.

 • ODOTAT, että on helpompi jatkaa kuten ennenkin ”rämmitään vaan vähän aikaa vielä, kyllä nämä ongelmat sitten loppuu.”

Tämä on sinun mahdollisuus liittyä Aloita Itsenäinen Meditaatio kurssille, joten miten on?

Aiotko sinäkin olla yksi niistä upeista opiskelijoista jotka päättävät löytää mielenrauhaa ja todellista onnellisuutta itsestään?

Jos vastaus on FUCKING HELL YEAH (siis KYLLÄ) niin ota vastaan paikkasi Aloita Itsenäinen Meditaatio kurssilta ja sitten mennään!!

 

TULE PERUSTAJAJÄSENEKSI!

1 x Kertamaksu

196€

(Norm. 393€)

 

OSTA KURSSI

ALV sisältyy hintaan.

TUTUSTU KURSSIN KOULUTTAJAAN

Moikka, olen heini!

Odotan innolla saavani jakaa meditaation maailmasta kaiken osaamiseni juuri sinun kanssasi!

Loin AIM Aloita Itsenäinen Meditaatio kurssin, koska haluan, että mahdollisimman moni oppii meditaation taidon! Tiedän meidän voivan sen avulla nostaa myötätuntomme itseämme ja toisiamme kohtaan, sekä alkaa arvostaa itseämme luontaisesti uudella merkityksellisemmällä tavalla.

Intohimoni palaa mahdollisimman montaa uutta onnistunutta meditoivaa ihmistä kohtaan. Teen kaikkeni voidakseni auttaa juuri sinua. Olen siksi oikea opettaja opettamaan sinulle taitoa, koska olen itse kulkenut vaikeimman tien ja tunnen sen jokaisen mutkan. Ja koska olen kuten sinäkin ja ollut samassa pisteessä kuin sinä ja tiedän missä milloinkin olet meditaatiopolullasi, jotta voin näyttää sinulle parhaimman tien. Tehdään tästä yhdessä yksi elämäsi hienoimmista seikkailuista!

jos olet valmis myötätuntoisempaan yhteyteen itsesi kanssa

...ON SINUN AIKASI LÄHTEÄ SEIKKAILULLE OMAAN SYVYYTEESI !

TULE PERUSTAJAJÄSENEKSI!

1 x Kertamaksu

196€

(Norm. 393€)

OSTA KURSSI

ALV sisältyy hintaan.

Muiden kurssilaisten kokemuksia

asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute
asiakaspalaute