ILMAINEN OPAS

nÄIn SINÄkIn innostut Meditoimisesta

Meditaatio-opas: miksi aloittaisit meditoimisen

Sytytä innostuksesi liekki meditoimiseen tämän e-kirjan avulla

ILMAINEN opas

Sisältää pieniä ja tärkeitä, sekä suuria ja merkittäviä mielen ja käytännön tason muutoksia, joita meditoimisen aloittaminen tuo sinulle tullessaan.

Tilaa sisäisen palon sytytysopas oman meditaatiomatkasi aloittamiseen, nopeammin kuin arvaatkaan.

Lataamalla oppaan hyväksyt, että sinusta tulee Vapaudentilaaja: saat maksuttoman uutiskirjeeni, jonka kautta jaan lisää opastusta sisälle aitoon meditaatioon, tanssiin ja hymyyn suoraan sähköpostiisi. Voit lopettaa tilaamisen milloin tahansa.

Tämä opas on ehdottomasti sinulle, jos...

Oikein symbooli

Mietit onko mediotaatiosta todellisuudessa sittenkään mitään hyötyä juuri sinulle

Löydät aidot syyt tavallisten meditaatiota harjoittavien ihmisten kokemuksista ja omakohtaisista tärkeimmistä muutoksista itsessään ja omassa elämässään.

Oikein symbooli

et ole koskaan ennen meditoinut, etkä tiedä mistä aloittaa

Olet kahden vaiheilla aloittaako meditoiminen ja olet valmis inspiroitumaan ja ottamaan vastaan oikean mielentilan ja valmiuden aloittaa vihdoinkin.

Oikein symbooli

Olet meditoinut aiemmin, mutta et ole saanut pidettyä säännöllistä harjoittelua yllä.

Tarvitset inspiroivan sysäyksen kohti meditoimistasi ja lisäbuustia motivaatiosi kirkastamiseen onnistuaksesi tällä kertaa.

kultainen grafiikka

En osannut ajatellakaan, että meditaatiosta on näin paljon apua!

Olen saanut jo nyt kokemuksia omasta voimastani, sekä asioiden järjestymisestä, vaikka kurssi on vasta alussa. Hiljentymällä olen löytänyt itseni äärelle, kun suunta on ollut hukassa ja olen päässyt käsiksi myös vastauksiin, jotka ovat jo minussa itsessäni.

- Hilkka Tolonen -

Tästä kattavasta oppaasta saat:

miksi aloittaisit meditoimisen -oppaan kansikuva
  • ...Oivalluksesi kuinka voit muuttaa elämäsi meditoimisen avulla!
  • ...Ymmärryksen, miten säännöllinen meditoiminen ratkaisee yleisimmät mielesi haasteet ja on vastaus ylimääräiseen hätään ja murheisiin.
  • ...Selville miten tärkeää meditoiminen on itsellesi edetäksesi elämässäsi haluamaasi suuntaan helpoiten.
Haluan oppaan itselleni!

Kouluttajasi Heini

Lämmin ja iloinen tervehdys!

Olen Heini Harjaluoma ja autan meditoimisesta kiinnostuneita aloittamaan ja sen jatkajia innostumaan ja onnistumaan toden teolla säännölllisessä oikeasoppisessa meditoimisessa.

Opiskele kanssasi meditaationtaito pieni askel kerrallaan, jotta sinäkin voit kertoa suurista muutoksista elämässäsi ja sen vaikutuksista läheisiin suhteisiisi.

Uskon ja tiedän, että meditaation avulla saavutettava yhteys itseen ja oma syvemmältä kumpuava hyvinointi ovat tärkein lähtökohta hyvään elämään ja vaikuttaa voimakkaasti kaikkiin ympärillä oleviin suhteisiin niin perheen arjessa, kuin työssäkin missä tahansa asemassa ja toimessa.

Toivon, että lukiessasi opasta tunnet olevasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja menossa kohti tärkeämpää tavoitetta elämässäsi. Haluan, että pääset aloittamaan sen kaikista tärkeimmän matkan itseesi.

Tulet kohtaamaan yhden elämäsi hienoimmista seikkailuista, joka on lähempänä kuin uskotkaan.

Kaikki on jo sinussa, mukanasi ja sinua varten odottamassa löytämistä.

Nähdään pian! Sisäistä aurinkoa, Heini

meditaatiokouluttaja